Resultaten voor 538 drive in show

538 drive in show
Drive in show huren Bruiloft DJ Wicky Entertainment al 25 jaar gespecialiseerd in het verzorgen van muziek.
Dj Wicky is bekend van de radio 538 drive-in show en Radio 10 gold Drive-in show. Drive in discotheek. Drive in disco. Mobiele discos drive-inshows worden in de volksmond ook drive-in of drive-in discotheek genoemd. Een drive-in show bestaat uit een geluidsset, lichtinstallatie en een dj.
25 jaar Radio 538 in hits Top 40-nieuws.
Achter Alice Deejay zat DJ Jurgen, die de ouderen onder ons misschien nog wel kennen van Radio 3 en Veronica's' Drive In Show. De productie was in handen van Wessel van Diepen en Dennis van den Driesschen. LOVE COME HOME DJ Jean. Een nummer dat zelfs Def Rhymz inspireerde. DJ Jean had jarenlang zijn eigen programma op 538: DJ Jeans Madhouse.
538 DJs On Tour.
538 DJs On Tour. Al jarenlang staat de Radio 538 Drive In Show garant voor een spetterende feestavond. Gemiddeld wordt de Drive in Show 100 keer per jaar geboekt en trekken met gemak 100.000 bezoekers, maar is ook geschikt voor kleinere feesten.
538 DJ's' on Tour boeken bij Jan Vis.
538 DJ On Tour 4 uur show. De heetste hits van nu, de nieuwste dance, de Radio 538 djs en state-of-the-art visuals van het nummer 1 radiostation van Nederland maken elk evenement een succes. Verwacht een vier uur lang spektakel vol hits, mash-ups en remixes, give-aways en altijd bomvol sfeer. Met de 538 DJs On Tour heb je in één boeking je avond verzekerd van het beste muziek-entertainment van Nederland, en als je dat wil Die Verrückte Halbe Stunde!
Radio 538 Drive in Show Jirnsum.com.
Uw bedrijf hier? Gepubliceerd op 17 oktober 2015 door Redactie. Radio 538 Drive in Show. Kaart wordt geladen. De 2 gemeenten Grousterdyk 1 Jirnsum Evenementen. Datum/Tijd Dates 17/10/2015. Locatie De 2 gemeenten. De 2 Gemeenten. 16 juni is de rommelmarkt van VVI.
538 dj's' on tour.
De Radio 538 Drive In Show is uitgerust met het nieuwste van het nieuwste op het gebied van licht en geluid. Vier uur lang spektakel gepresenteerd door 1 of 2 Radio 538 discjockeys, waarin muziek op de eerste plaats komt.
Miami Beach Luxury Hotels Resorts Fontainebleau Miami Beach. Facebook. Twitter. YouTube. Instagram. Pinterest. Trip Advisor.
Situated on oceanfront Collins Avenue in the heart of Millionaire's' Row, Fontainebleau Miami Beach is one of the most historically and architecturally significant hotels on Miami Beach. Find Us 4441 Collins Ave Miami Beach, FL 33140. Tag Fontainebleau Share your experience.
Radio 538 drive in show 2 Muziekweb.
Sensation: 2002 white edition 2. De Vliegende Panters. Nieuwsbrief populair klassiek. Blijf op de hoogte van de nieuwste releases! Klik hier voor ons privacy statement. Radio 538 drive in show 2. Maak kennis met. Orgel en orkest. Muziekweb footer menu.
First Love Drive-In Show.
First Love Drive in Show. First Love Ibiza. Voor de shows van Radio 538 DJs On Tour en SLAM! On Tour zoeken wij nog vaste medewerkers die deze shows tot in de puntjes kunnen verzorgen. Je draagt zorg voor de audio, video en lichttechniek tijdens de shows.;
538 DJs On Tour boeken bij Nederland Artiesten, ht boekingsbureau voor artiesten.
Al jarenlang staat de Radio 538 Drive In Show garant voor een spetterende feestavond. Gemiddeld wordt de Drive in Show 100 keer per jaar geboekt en trekken met gemak 100.000 bezoekers, maar is ook geschikt voor kleinere feesten. Kwaliteit staat altijd voorop.

Contacteer ons