Op zoek naar drive in shows?

drive in shows
Bruiloft of feest: drive-in-show, karaoke, live band va 250 Te koop 2dehands.be.
Geluid tot maximaal 100 personen. Muziek in overleg. Onze aanbieding karaoke ook met drive-in-show vanaf: 29900., 4.5 uur non-stop muziek. Geluid tot 100 personen. karaoke set 1 met meer dan 500 nummers om zelf te zingen! Muziek drive-in-show in overleg.
Action Sound Support Van een op maat geleverde drive in show tot de complete verzorging van licht en geluid tijdens kleine tot middelgrote evenementen.
Drive in Show. Heeft u wat te vieren, wij zijn graag van de partij! Al sinds 1986 verzorgen wij drive in shows onder het motto: muziek" voor elk publiek" en kunnen wij uw partner zijn in de verzorging van mobiele.
Wilt u een drive in show boeken? Bekijk hieronder de mogelijkheden voor uw verjaardag, bruiloft, diner, receptie of evenement. Vraag gerust een geheel vrijblijvende offerte aan!
Drive in show boeken? Voor het organiseren van een evenement kan een DJ de perfecte invulling zijn voor de entertainment van de avond. Evenses biedt u een grote selectie van professionele dj's' die verschillende genres kunnen draaien. Zo biedt Entertainmentbureau Evenses u bekende dj's' die tijdens uw bruiloft, feest of verjaardag Latin, House, Top 40, Urban en Techno voor u draaien. Onze deejays die u drive-in shows verzorgen zijn door Evenses persoonlijk gecontracteerd en hebben veel ervaring.
Starlight Licht Geluid.
Ieder jaar organiseert de Plechelmus harmonie uit De Lutte een prachtig avondconcert. Starlight verzorgd hiervoor al jaren met veel plezier het licht en geluid. Vanaf de begin jaren is Starlight een vast gast tijdens het carnaval in Twente. Drive-in shows, licht en geluid tijdens Gala-avonden en meer.
Drive-in shows en techniek Partyros voor elk feest.
Welkom bij PARTYROS. Partyros verzorgt drive-in shows en techniek voor elk feest. Met bijna 10 jaar ervaring maken wij graag van uw feest een succes! Organiseert u een feest en wilt u daarvoor een geschikte drive-in show? Wij zijn graag van de partij! Wat een superfeest, ontzettend bedankt! Het was echt precies zoals bedoeld! Bruiloft Joure Alweer bijna een week geleden maakten jullie van onze bruiloft echt een knalfeest. We hebben echt heel erg veel reacties gekregen op het feest. Iedereen heeft zich heel goed vermaakt. Bruiloft Tjalleberd Wat een geweldig feest hebben wij gehad. Er werd muziek voor jong en oud gedraaid. Wat een sfeer. De gasten waren erg positief. Voor herhaling vatbaar. Jubileum Oldeberkoop Wat een gaaf feest was het weer! We hebben enorm genoten en de leerlingen waren weer laaiend enthousiast. Schoolfeest Emmeloord Wij hebben veel positieve reacties gehad op jullie draaien! Zeker voor herhaling vatbaar. Oud en Nieuw Achlum Wij vonden het een geweldig feest en de muziek was dik voor elkaar. Bruiloft Oudehaske Uitstekend uitgevoerd. Ons feest was in de mood voor jaren 80, 90 muziek en dit is prima ingevuld zoals we hadden gevraagd.
AVI Music Service Drive-in show.
AVI music is met zijn drive-in shows en geluid lichtverhuur één van de grotere in de regio Rotterdam. Ons bedrijf is voortgekomen uit de AJ music drive-in show. Wij bieden drive-in shows voor elk formaat feest, maar ook voor huur op maat bent u bij ons aan het juiste adres.
Drive-in Shows Dj Jesper.
Heeft u een een professionele Drive-in Show nodig? Jesper levert deze op maat. Met licht, Geluid, Dj of juist niet? Alles is mogelijk! Zin in een goed feestje? Boek Dj Jesper nu! DJ Jesper Boeken. Tel: 06 23 899 073.
DJ Erik O voor bruiloften en feesten Drive in Shows.
Home Drive in Shows. Drive in Shows. 06 08 2019. Bezoek ons op Facebook. Drive in Shows. Onderstaand ziet u een aantal voorbeelden van Drive in shows die ik kan aanbieden. Uiteraard zijn alle shows voorzien van professionele Licht en geluidsapparatuur.
MagicWeddings Bruiloft DJ Drive-in Show 97/10.,
Naast onze Drive-in show schrijven wij zo nu en dan ook leuke interessante artikelen over trouwen en bruiloften. Lees je mee? 17 apr 2019. Trouw DJ Bruiloft. We hebben de laatste puntjes op de i" gezet en hebben o.a het geluid op ons gemak afgesteld. In tegenstelling tot onze collega's' werken wij met State of the Art Sound Processing om het geluid in de zaal werkelijk prachtig te laten linken. 3 mrt 2019. Nog een paar plekken. ALPHEN A/D RIJN Het trouwseizoen voor 2019 gaat bijna van start. De agenda voor MagicWeddings zit al behoorl. 29 jan 2019. Speeches voor laten lezen. Naast Drive-in Shows voor bruiloften maken wij ook voor veel bruidsparen de openingsdans.
DRIVE IN SHOW HUREN DJ's' 4 Party.
Check onze Winter Deal! Drive-in DJ uit de regio. Complete drive in show. Je wilt een drive-in show huren voor een feest, maar niet de hoofdprijs betalen. Een drive in show met een goed geluidssysteem, mooie dj booth en een professionele lichtshow. Daarnaast is een goede drive in DJ gewenst, een DJ die jouw gasten muzikaal goed aanvoelt. Ontdek onze mogelijkheden. Inclusief attente DJ. Extra entertainment zoals een zangeres. Partyfotograaf of photobooth. check ook onze promo video. BEDRIJFSFEEST MET KERST. Bekijk ons aanbod. Over DJs 4 Party. Bij DJs 4 PARTY boek je tegen aantrekkelijke voorwaarden een drive in show, een attente DJ en extra entertainment. Wij bieden drive in shows van hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen door geheel Nederland. Dit voor zowel bedrijven, horeca en evenementen als particulieren. Met onze jarenlange ervaring wordt ook uw feest, bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag, gelegenheid of huwelijksfeest een succes! DJs 4 PARTY biedt altijd een complete oplossing: geluid, licht, DJ, live artiest, partyfotograaf alles wordt perfect verzorgd. Door heel Nederland. Wij zijn actief in heel Nederland. In elke regio kun je onze drive in show boeken. Zo hebben wij veel tevreden klanten in Apeldoorn, Zwolle, Breda, Groningen, Nijmegen en Bleiswijk.

Contacteer ons