Op zoek naar dj gezocht discotheek 2015?

dj gezocht discotheek 2015
DJ Johan Post huren voor bruiloft, feest of bedrijfsevenement.
12 Tips voor het vinden van een dj. Band of dj op je feest. Waarom een allround dj? Dj Johan Post boeken doe je bij Ambitious. Allrounder DJ Johan Post is bij Ambitious in te huren of te boeken als allround dj.
dj s.
DJ Korsakoff in 2015. Welkom DJ's' Contact. Welkom op DJS.BE! Hier vind je dé lijst van Belgische DJ's' en je kan ze meteen boeken! Kom regelmatig eens kijken, de lijst groeit elke dag! Ik zoek een. 90's' / Retro. Club / Discotheek. DJ / Producer. DJ met eigen materiaal. Discobars warmen op voor djs Aartselaar Gazet van Antwerpen. Discobars warmen op voor djs. 03/08/2018 om 0300: door bar. Wie er na Tomorrowland nog geen genoeg van heeft, kan dit weekend dansen in het Oeyvaersbosch in Aartselaar. Vanavond, vanaf 18u, trekt een afterworkparty de vijfde editie van Vice Festival op gang. De 10 best verdienende DJ's' ter wereld Jobat.be. De 10 best verdienende DJ's' ter wereld. De Lage Landen zijn goed vertegenwoordigd in de jaarlijkse DJ top 100 van het muziekmagazine DJ Mag. We zijn daarbij niet alleen geïnteresseerd in wie volgens het publiek de beste DJ is, maar ook wie er het meeste verdient aan zijn of haar DJ-sessies. dj inhuren bruiloft. bruiloft dj gezocht.
DJ GEZOCHT! Wij zijn op zoek naar een DJ. Uitgaanscentrum De Kers Facebook.
Wij zijn op zoek naar een DJ die op onregelmatige basis beschikbaar is om te draaien in onze discotheek! Ben of ken jij iemand die moeiteloos alle stijlen aan elkaar draait? denk aan house, trap, moombahton, eclectic, twerk, feestmuziek en hardstyle.
Soundfabrics DJ b-ART draait jazz, soul, disco, rock and deep house music in Amsterdam.
Playing together with international deejays such as Jef K, DJ Deep, Abacus, Johnny Fiasco, Miguel Migs, Mateo Matos, Gene Farris, JT Donaldson, Jon Cutler, Luke Solomon, Nick Holder, DJ Maestro and Rasoul, Bart has managed to introduce a warmer and deeper sound to the Amsterdam club life.
Frenckel Frank Kok DJ, producer DJ Frenckel.
Deze discotheek geeft dj Frenckel een kans geeft zodat hij zich muzikaal kan vormen en feesten kan geven. Met groot succes uiteraard. Dat resulteerd is vele boekingen van vele Organisaties. En het draaien met bekende dj's: Cor Fijneman, Dazzle, Mike S, Spider, M-icha Hellsloot, Miss Melody, Jochen Miller, Artento Divini, Randy Katana, Abel Ramos. En organisaties als FFWD, Crazyland, XL en Organza. Frenckel is ook druk aan het Produceren geslagen en zijn Remixen en Mash up's' worden regelmatig gedraaid door dj's, Cor Fijneman, Ron van den Beuken, Mike S, Ko-c, Jean, Dazzle enz. Na 3 jaar besluit Frenckel in samenwerking met Organza feesten te gaan Organiseren. Na een jaar gezocht te hebben naar een mooi concept is zo Just Frenckel en Special Quests onstaan.
Oud Radio Caroline dj Ad Roberts overleden audio RadioVisie.
Na zijn schooltijd begon Ad professioneel als DJ te werken en kwam terecht in Sneek. Na enkele jaren kreeg hij de kans om in Australië het vak van DJ en radio in het bijzonder, verder uit te diepen op de Announcers Academy tegenwoordig de Australian Film Television and Radio School. Na zeven maanden keerde hij terug naar Nederland om niet veel later voor de Nederlandse Caroline aan boord van de MV Mi Amigo te gaan werken. Nadat het zendschip gezonken was, moest hij opnieuw zijn toevlucht nemen tot het werk in discotheken. Toen kwam de Ross Revenge, eerst de solo thuisbasis voor Radio Caroline, later ook die van Radio Monique, waarvoor Roberts de studio mocht inrichten. Hij heeft het een aantal jaren volgehouden op de Noordzee en presenteerde vanaf hetzelfde zendschip ook programmas voor de opvolgers van Radio Monique; Radio 558 en Radio 819. Ad werkte daarna onder andere nog voor de landpiraat Focus 103, Radio Waddenzee, Radio Mi Amigo 192 en Radio Extra Gold. Bij dit laatste station maakte hij nog steeds wekelijks Zoutwater, waarin hij veel mooie verhalen uit zijn zeezenderperiode ophaalde. Ad Roberts in juli 2015 aan Mi Amigo 40.
Disco DJ jaren 70 80 90 Disco Party DJ Tom.
Wij leveren een kwalitatieve klank en lichtinstallatie in combinatie met een vakkundige en zeer ervaren Disco DJ. Tom is in alle muziekgenres thuis, hij kan de beste disco hits uit de 70s80s, 90s, funk, soul, boogie; swing naadloos aan elkaar mixen, hij was 6 jaar resident DJ in de legendarische Discotheek The Lord in Schepdaal, en draaide reeds meer dan 100 disco partys in Vlaanderen. Een Disco DJ inhuren met 25 jaar ervaring in is hier meteen mogelijk. Kijk even verder op onze website, check even de reacties en referenties van tevreden klanten en zit u met vragen contacteer ons. Onze discobar voor kleine feestjes: een professionele klank en lichtinstallatie, bevat A merken, één statief van 4 LED lampen 1 LED effect en zwart Dj meubel.
Kraftwerk Wikipedia.
In maart 1977 verschijnt het nummer op het album Trans-Europe Express /Trans Europa Express 29, dat spoorwegen en reizen als thema heeft. Het motief uit het titelnummer wordt, zonder toestemming van de band, in 1983 gebruikt door de New Yorkse dj Afrika Bambaataa voor diens nummer Planet Rock, een van de eerste hiphopnummers.
Dj en discobar voor Bedrijfsfeest/personeelsfeest.
Bel 0495/21 45 83 mail: info@djtom.be of vraag hier een offerte aan. Voor welk feest kan je boeken: Trouwfeest Bedrijfsfeest Verjaardagsfeest Bedrijfsevent Disco Party Foute Party 90's' Party 80's' Party After Work Party Personeelsfeest Klantenfeest Jubileum Discotheek Dans en Swingfcafe. Trefwoorden: Dj bedrijfsfeest Dj bedrijfsfeest prijs Dj personeelsfeest Dj bedrijfsfeest huren Dj bedrijfsfeest boeken Dj bedrijfsfeest Gent Dj Bedrijfsfeest Antwerpen Dj Bedrijfsfeest Brussel Dj Bedrijfsfeest Vlaams Brant Dj Bedrijfsfeest Oost Vlaanderen Dj Bedrijfsfeest West Vlaanderen Dj personeelsfeest prijs.
Dj Mazzletov ruilt Halle voor Wambeek Halle Het Nieuwsblad.
Halle Jan Decooman uit Halle is amper 22 maar wist zich als dj Mazzletov al een stevige reputatie op te bouwen in het uitgaansleven in de Zennestad. Toch zoekt Mazzletov nu andere wegen op en opent een eigen loungebar in Wambeek waar hij uiteraard zelf achter de draaitafel zal staan. Jan Decooman was amper zestien toen hij de smaak van het muziek draaien op feestjes te pakken kreeg. Hij draaide in de Dansbaar en in de Hallywood in Halle maar ook op grotere party's' in Brussel en gekende discotheken als de Noxx en de Carré. Ik voel dat dit mijn ding is. Daar wil ik in verder gaan, aldus Jan Decooman. In Halle bloedt het uitgaansleven helaas dood. De regels zijn zeer streng om als discotheek te kunnen overleven.

Contacteer ons