Resultaten voor dj gezocht discotheek

dj gezocht discotheek
DJ verjaardagsfeest DJ Tom boeken voor verjaardag.
Tom is resident DJ van Moose bar het Apres Ski winterbar concept van discotheek Versuz. Hij draait zowel in de Moose bar van Gent, Mechelen, Kortrijk, Leuven, Mechelen als Antwerpen. Hij brengt u een verjaardagsfeest waar men nog lang zal over napraten. Wil je met een thema werken zoals disco of foute party tijdens uw verjaardag? Alles kan bij ons! DJ TOM COSYNS @ TOMMORLAND VRIJDAG 26 JULI 2019. Dj Verjaardagsfeest met Luxe discobar. Uw verjaardagsfeest draaien we met een professionele luxe discobar, dat zorgt voor extra sfeer, de installatie is een echte eye catcher. De led verlichte DJ Booth, led aircones en de andere led effecten samen met de muziek van Dj Tom maken uw feest tot een geslaagd geheel.
Dj Gezocht Dj huren boeken.
Bel 0495/21 45 83 mail: info@djtom.be of vraag hier een prijs offerte aan. Voor welk feest kan je ons boeken of huren: Trouwfeest Bedrijfsfeest Verjaardagsfeest Bedrijfsevent Disco Party Foute Party 90's' Party 80's' Party After Work Party Personeelsfeest Klantenfeest Jubileum Discotheek Dans en Swingfcafe. Trefwoorden: dj huren west vlaanderen dj boeken west vlaanderen dj gezocht west vlaanderen Dj huren Oost Vlaanderen Dj gezocht Oost Vlaanderen Dj boeken Oost Vlaanderen Dj huren Antwerpen Dj gezocht Antwerpen Dj huren Antwerpen Dj huren Gent Dj gezocht Gent Dj boeken Gent D j boeken Vlaams Brabant Dj huren Vlaams Brabant Dj gezocht Vlaams Brabant Dj boeken Brussel Dj huren Vlaams Brussel http//www.detrouwfeestdj.be/dj-discobar-brussel.htm.:
SOLLICITEREN The VIP Room.
De Après Skihut Café Beurs The VIP Room Scharrels Schuim Villa on the Beach in Hoek van Holland Get Back De Vrienden Live. Barmedewerker m/v Kelner m/v Barback m/v Terrasmedewerker m/v Zanger m/v Toiletjuffrouw Garderobedame DJ m/v Kok m/v Keukenmedewerker m/v.
DJCrew Dj kinderfeest boeken, altijd een leuke verrassing!
Je kinderen zijn zeker niet te jong om te feesten, maar mogelijks wel nog net te jong om naar de reguliere discotheek of lokale fuif te trekken. Nochtans kijken ze vast wel uit naar een stevig feestje. Een jarige tiener in huis of wil je de kids gewoon eens verrassen, dan is een kinderfeest of tiener disco altijd een goed idee. Bij DJ Crew vind je de geschikte dj kinderfeest om het feestgedruis in goede banen te leiden. Wheres the party @? Je kan een feestzaal in Vlaanderen boeken om de kids party of tienerdisco te laten plaatsvinden, maar je kan het kinderfeest ook perfect in het comfort van de eigen woning of tuin laten doorgaan natuurlijk. Wedden dat de jongeren een aansluitende sleep-over ook wel zien zitten? Bij DJ Crew zit je goed voor beide opties.
Drive-in show Dj gezocht? Vind snel en gemakkelijk een dj op DjGezocht.nl!
Dan is het dance pakket de juiste uitbreiding voor jou! Met het dance pakket tover je iedere feestlocatie om tot een hippe discotheek, met bewegend licht 2 scanners, rook en een vet lichteffect laser, stroboscoop of moonflower. Natuurlijk is ook alle apparatuur van set 2 inbegrepen, zodat je een compleet pakket hebt voor een echt topfeest!
Disco DJ jaren 70 80 90 Disco Party DJ Tom.
Wij leveren een kwalitatieve klank en lichtinstallatie in combinatie met een vakkundige en zeer ervaren Disco DJ. Tom is in alle muziekgenres thuis, hij kan de beste disco hits uit de 70s80s, 90s, funk, soul, boogie; swing naadloos aan elkaar mixen, hij was 6 jaar resident DJ in de legendarische Discotheek The Lord in Schepdaal, en draaide reeds meer dan 100 disco partys in Vlaanderen.
Wil jij in de zomer van 2019 werken bij Discotheek Arena Blanes?
Discotheek Arena zoekt voor de zomer van 2019 weer enthousiaste jongeren die Nederland voor minimaal 4 weken kunnen missen en een top zomer willen beleven in Blanes aan de zonnige Costa Brava in Spanje. Wil jij werken voor de grootste discotheek van Blanes, elke dag feest, zon, zee en strand? Lees dan snel verder! Barpersoneel/Promotiepersoneel: Ben jij die persoon die altijd in is voor gezelligheid en feestjes? Krijg jij het voor elkaar om met jouw enthousiasme onze gasten steeds weer een onvergetelijke avond te bezorgen? Horeca ervaring is niet vereist maar natuurlijk zeker een pré. Beveiligingspersoneel: Wij zijn op zoek naar betrouwbare personen die stevig in hun schoenen staan en kunnen omgaan met de uitdagende combinatie van enorm veel gezelligheid en toch veel verantwoordelijkheidsgevoel. In het bezit zijn van officiële papieren is niet verplicht maar natuurlijk wel een voordeel. DJs: Wij zoeken DJs die als geen ander het publiek aanvoelen en interactie met het publiek net zo belangrijk vinden als wij. Wij zijn op zoek naar die DJ die het publiek altijd weet te raken en hierbij gebruik maakt van meerdere muziekstijlen.
DJ GEZOCHT! Wij zijn op zoek naar een DJ. Uitgaanscentrum De Kers Facebook.
Wij zijn op zoek naar een DJ die op onregelmatige basis beschikbaar is om te draaien in onze discotheek! Ben of ken jij iemand die moeiteloos alle stijlen aan elkaar draait? denk aan house, trap, moombahton, eclectic, twerk, feestmuziek en hardstyle.
DJ Trouwfeest Profesioneel dj voor huwelijksfeest.
DJ Trouwfeest gezocht? De juiste DJ op uw trouwfeest of huwelijksfeest maakt het verschil op de dansvloer, een DJ maakt of kraakt je feest. Een DJ voor je trouwfeest kiezen is niet eenvoudig als je in Google DJ Trouwfeest intypt krijg je ongeveer 70.400 resultaten.
Vacature: Ervaren DJ gezocht Drive in Dixo Balthazar Utrecht.
De Balthazar DJ's' hebben jarenlange ervaring en weten op ieder feest met mooie mixen nadeloos aan te sluiten bij het publiek. Volg me op Twitter. Vacature: Ervaren DJ gezocht. Drive in Dixo Balthazar is geregeld op zoek naar een ervaren DJ.

Contacteer ons