Meer resultaten voor geluidsinstallatie discotheek

geluidsinstallatie discotheek
Eskapade fuifzaal Gemeente Kapellen.
Eskapade is een zaal voor max. 500 personen, voorzien van vaste licht en geluidsinstallatie, vaste DJ-booth, podium, tapinstallatie, mogelijkheid tot gebruik van bijkomende sanitaire ruimte douche en toiletten, vestiaire, publieke toiletten en aparte repetitieruimtes die worden beheerd door vzw Muziekruimte.
bol.com 500W PA DJ Disco set met versterker en luidsprekers.
Nog makkelijker zijn de complete sets. Zo kun je voor de DJ-set gaan als je opzoek bent naar een mengpaneel, set speakers en versterker die perfect bij elkaar aansluiten. De producten van SkyTec zijn vriendelijk geprijsd. Ook voor een mobiele geluidsinstallatie of microfoon zit je bij dit merk goed.
Home Star Licht Geluid.
Of bent u toe aan een nieuwe geluidsinstallatie voor uw bedrijf? Stop dan maar met zoeken, en kijk eens rond op onze website. Hier kunt u zien wat Star Licht Geluid voor u kan betekenen. Mede door onze jarenlange ervaring zijn wij voor u de professionele partner waar u op kunt bouwen.
DISCOBUS huren? Dit is het feest op wielen! VIP-Lounge.
Voor elk wat wils en natuurlijk bent u verzekerd van de ultieme beleving op partygebied. Hieronder vindt u een selectie van de diverse kenmerken van de discobus. Discobus, kenmerkend door.: Zeer krachtige geluidsinstallatie, zowel binnen als buiten Lasershow. CO2 Rookjets rookstoten naar buiten, optioneel.
Geluidsinstallatie huren? Muziekinstallatie verhuur. Verhuur van lichtinstallaties, geluidsinstallaties, discobars, partysets, muziekinstallaties en toebehoren regio Limburg.
Wij kunnen u alvast ontlasten van een van de belangrijkste dingen op een feest of evenement, zijnde lichtinstallaties en geluidsinstallaties. U kan er namelijk voor kiezen om een kant en klaar pakket te huren, zodat u naar de discobar, muziekinstallatie en lichtinstallatie geen omkijken meer hebt en u zich kan concentreren op andere aspecten van het feest.
Veelgestelde vragen Den Eglantier.
Richt ze zelf in naar je eigen smaak voor je activiteit. De feestverlichting, beamer en de geluidsinstallatie zijn inbegrepen in de prijs. Heb je veel meer tafels, stoelen of kapstokken nodig voor een quiz of een fuif? Dan reserveren wij gratis materiaal voor je vereniging tot 8 weken voor je activiteit.
muziek verhuur dj set geluid verhuur.
Trefwoorden: verhuur licht en geluid verhuur licht verhuur beeld verhuur geluid licht huren beeld huren geluid huren audiovisuele apparatuur geluidsinstallaties pa verhuur tw audio line array eindhoven noord brabant zuid nederland verhuur audiovisueel materiaal audiovisueel materiaal verhuur geluid verhuur licht verhuur verhuur geluidsinstallatie geluidsinstallatie verhuur geluidsinstallatie huren geluidsinstallaties verhuur verhuur geluidsinstallaties geluidsinstallaties huren.
Verhuur luidsprekers, boxen huren, draadloze speaker, een disco set of voor een presentatie.
750, excl.btw 908, incl.btw Verder lezen. Speakerstand Black Wind-up. 400, excl.btw 484, incl.btw Verder lezen. 300, excl.btw 363, incl.btw Verder lezen. Product Categories Selection. DJ Geluidsinstallatie voor Party huren. DJ Licht voor Party, feestverlichting huren. Expo Display Solutions. Geluidsinstallatie voor presentaties.
Licht en Geluidsinstallatie Muziek Service Schijndel.
Geluidsinstallatie KME Sound. KME Sound is opgericht begin jaren 70 in het voormalige DDR en nu uitgegroeid tot een van de grootste in PRO-Audio Techniek. In Duitsland is KME Sound inmiddels niet meer weg te denken op evenementen en concerten. Kom luisteren en laat je verassen, overtuigen door deze geweldige sound van KME. Niet alleen de geluidskwaliteit is van hoge kwaliteit maar ook het gebruiksgemak, gewicht en de duurzaamheid scoren hoog. Geluidsinstallaties Vonyx en Power Dynamics. Naast Solton en KME bieden we nog 2 andere merken om in geluidsoplossingen te kunnen voorzien. Hiermee is het mogelijk om ook met een kleiner budget toch een goede oplossing te realiseren voor uw locatie, Drive-in discotheek, PA-set of kleine draagbare batterij gevoed systeem.
PLS sound light dj services.
metal, new wave., Uw partner voor het opluisteren van personneelsfeesten en beurzen. Heeft u voor uw bedrijfsvoorstelling of personeelsfeest een licht en geluidsinstallatie nodig? PLS adviseert u, of u nu een discrete opstelling of een discotheek-style discobar met effecten wenst.

Contacteer ons