Meer resultaten voor drive in disco

drive in disco
Drive inn disco show Klaver Concert Stage Equipment.
Drive inn disco show. Drive-in-show voor de 70s, 80s en/of de 90s! Met of zonder karaoke-show! Drive-in show Tropical Party, onderdeel van Klaver concert stage equipment B.V, heeft jarenlange ervaring met het plaatjes draaien én presenteren op grote en kleinere feesten. DJ Ger heeft zijn sporen wel verdiend als DJ. Vooral met muziek uit de 70s, 80s en 90s. In de jaren 70 begon hij klein op feestjes, maar al snel draaide hij in discotheken en begon zijn eigen professionele drive-in-show. U krijgt op uw feest een professionele drive-in show, inclusief een schitterende lichtshow, een prima en strak geluid en een presentator/disc-jockey.
The Blacklights drive-in disco in Den Haag Bruiloft muziek Trouwen.nl.
Trouwen in het buitenland. The Blacklights drive-in disco. 100 % Dansgarantie! Ruim 10 jaar ervaring. Al vele jaren hebben wij ervaring in het organiseren van bruiloftsfeesten. Wij denken graag met jullie mee om er voor te zorgen dat deze belangrijke dag een groot succes wordt!
Ultra-music Drive In Show Ultra-music Drive in Show.
Samenwerking en Sponsors. Ultra-Music Drive In. Wij verzorgen met onze drive-in show de meest uiteenlopende feesten en kunnen uw partner zijn op het gebied van professionele licht en geluid verzorging. Voor elk feest kunnen wij shows leveren inclusief dj, licht en geluid.
Drive in disco Andre Andre.
Drive in disco. Op zoek naar een goede en professionele drive in disco? Bij ons bent u aan het goede adres. Drive in disco. Onze drive in disco wordt ingehuurd op feesten en partijen, zoals personeelsfeesten, bruiloften en andere evenementen.
The Differences drive-in disco Bruiloften.
Daarom willen jullie natuurlijk dat het een feest wordt die jullie en de gasten niet snel zullen vergeten. The Differences drive-in disco bestaat uit Marcel van Lith en Ruud Römer en samen hebben wij al jarenlange ervaring met het verhogen van de feestvreugde op trouwfeesten in heel Zuid-Holland en omstreken.
The Differences drive-in disco.
In dit gesprek zullen we je vragen beantwoorden en kunnen we laten zien wat wij voor je kunnen betekenen. Kijk zeker ook eens op de website van onze fotobooth Feestgastenboek.nl. Dit is de ideale combinatie met onze drive-in disco. 06-4145 3096 Marcel.
Classics DJ en Classics Drive-In Disco Show.
Classics Disco Show. Video Disco Party. Flower Power Party. Design Your Party. Over Classics Discoshow. Onze Classics DJ's.' U bevindt zich hier: Home. Welkom op Classics-Discoshow.nl! Voor al uw feesten in 70's, 80's' en 90's' stijl. Apparatuur van de Classics Discoshow.
Drive-in shows entertainment Nightlight.
DJs en muziek. Drive in shows. Trouw DJs drive-in disco shows. Nightlight heeft de beste djs of drive-in disco shows voor jullie trouwfeest. Meer informatie vraag onze gratis brochure aan of bel 0161 79 45 10. Wij bieden diverse shows, allen voorzien van een professionele licht en geluidset en aanpasbaar naar uw wensen.
Drive-in disco show incl. DJ huren Beltmusic.
Zonder Javascript is het niet mogelijk bestellingen te plaatsen in deze webwinkel en zijn een aantal functionaliteiten niet beschikbaar. This is a placeholder. Drive-in disco show incl. Bruiloft en partijen disco. Drive-in disco show incl. Bruiloft en partijen disco. Huur Comlete DJ Sets.
Welkom.
2009 Karaoke Disco Zuidlaren ontworpen door Harry Rubingh. Van Schoolfeesten tot Bruiloft voor Buurtverenigingen en verjaardagen, Apres Ski Tirolleravond, Kinderfeest je kunt het zo gek niet bedenken. En tot nu toe ben ik nog de goedkoopste in Nederland. En dat wil ik ook graag zo houden vooral in deze dure tijd. Dus ook geen keuze uit kleine of grote set, ik draai met de complete Drive in, Ik wil er zelf ook een beetje plezier in houden.

Contacteer ons