Resultaten voor drive in disco

drive in disco
Bongers beeld licht geluid.
Bij een groot of klein feest maakt Bonger het compleet, koop of huur de nodige apparatuur. Diverse disco shows voor elk thema een passende show. Standaard Drive-in Show.: Deze show is geschikt voor ieder feest of partij, een proffesionele muziekinstallatie met een setje kleurenspots, en een dj die naar uw wensen gezellige muziek draait.
Archieven.nl Doorzoek de gehele database van archieven.nl.
De informatie in deze website is zeer divers en bedoeld voor mensen met een belangstelling voor historisch of genealogisch onderzoek. Wij trachten de informatie zo eenvoudig mogelijk te houden, maar beseffen ook dat de aard van de informatie soms wel enige studie of historische inzicht vereist.
Drive in show Feest en Bruiloft dj.
Drive in show. Home Drive in show. DRIVE-IN SHOW / DISCOSHOW. Een drive-in show of discoshow is de term die vroeger werd gebruikt voor verplaatsbare discotheek. Tegenwoordig wordt hiermee bedoeld: Een dj die zijn eigen apparatuur mee neemt en dus een complete show kan neerzetten.
The Differences drive-in disco in Rijswijk ThePerfectWedding.nl.
Persoonlijk bericht Hallo The Differences drive-in disco, Graag zou ik informatie ontvangen voor onze bruiloft. uitsluitend voor de leverancier. The Differences drive-in disco. Over The Differences drive-in disco. Jullie trouwdag moet natuurlijk één van de mooiste dagen zijn in jullie leven en daar hoort natuurlijk een feest bij.
Welkom bij Drive-in show The Future, de mobiele discotheek.
Drive in show The Future weet al sinds 1993 ieder clubfeest, verenigingsfeest, bedrijfsfeest, bruiloftsfeest, schoolfeest, themafeest en zelf georganiseerde feesten tot een groot succes te maken. Drive-in show The Future verhuurt complete shows die bestaan uit een lichtshow, geluidsinstallatie en ervaren DJ's' die de boel op zijn kop zetten.
Drive-in show Rainbow.
In onze passie kiezen we enkel voor professionele apparatuur van hoge kwaliteit waarop we kunnen vertrouwen. Naast onze complete drive-in shows verzorgen we ook licht, en geluidsapparatuur voor diverse evenementen en zijn onze dj's' los te boeken. Deel op Facebook.
DiscoCrew Drive-in Show Den Haag voor uw bruiloft, disco en feest.
Welkom bij DiscoCrew Drive-in Show Den Haag. DiscoCrew, een jong en enthousiast team dat graag op uw feest, bruiloft of disco het licht en de muziek verzorgt. Vanuit Den Haag komen wij bij u op locatie of bij u thuis. Onze DJs draaien de door u gewenste muziek en zorgen zo voor een gezellige sfeer. Tevens beschikken wij over diverse type lampen en lichteffecten zoals bijvoorbeeld een movinghead. Ook een rookmachine en lasereffecten behoren tot de mogelijkheden. Kortom, wij kunnen u een complete drive-in show leveren en we zijn nog betaalbaar ook! Vraag offerte aan. Den Haag, Nederland. Elke maand hebben wij een speciale actie! Deze maand geldt de volgende actie.: Gratis rookmachine bij uw drive-in show als u deze maand boekt! Kijk voor meer informatie en de actie voorwaarden op de actiepagina. september 4, 2013. Naast vele andere aankopen hebben wij er een nieuwe rookmachine bij! De rookmachine heeft een. Aankoop nieuwe subs. oktober 6, 2012. Wij hebben onze geluidset weer uitgebreid met 2 nieuwe subs de RCF ART-905as. Blacklight 400W nu ook in te huren voor bij uw drive-in show!
Drive in show Almelo Andre Andre.
Andre en Andre hebben in de jaren 80 gedraaid bij Discotheek Checkpoint, Disco The Saloon, Bills Bar en diverse andere regionale kroegen. Ook werden zij als DJ ingehuurd door diverse drive in shows. Ook verzorgen de heren bedrijfsfeesten en grote evenementen.
Drive in disco show RMA Quality Sound Party service met allround DJ's' Zaanstad Amsterdam sassenheim trouwfeest bedrijfsfeest schoolfeest muziek geluid Muziekinstallatie verhuur apparatuur trouwerij.
De Drive in Disco voor al uw feesten. Van trouwfeest tot bedrijfsfeest en van verjaardag tot groot evenement. Bij ons bent u aan het juiste adres. Wij hebben dus een drive in disco party service en kunnen op elke gewenste locatie voor u een geweldig feest neer zetten.
The Differences drive-in disco.
In dit gesprek zullen we je vragen beantwoorden en kunnen we laten zien wat wij voor je kunnen betekenen. Kijk zeker ook eens op de website van onze fotobooth Feestgastenboek.nl. Dit is de ideale combinatie met onze drive-in disco. 06-4145 3096 Marcel.

Contacteer ons