Meer resultaten voor drive in show rotterdam

drive in show rotterdam
Licht en geluid verhuur in Rotterdam.
Verhuur Licht en Geluid sets inclusief brengen, installeren en ophalen! Goedkoopste van Nederland. Goedkoopste licht en geluid apparatuur verhuur in Rotterdam. Gegarandeerd de goedkoopste professionele licht en geluid drive in show apparatuur verhuur in Rotterdam of omgeving inclusief brengen, installeren en ophalen.
Van Oord.com international dredging and offshore contractor.
Ingenuity is a mentality. It's' something that's' inherent in Van Oords employees. Whether they work as engineers, on projects, in IT or as financial experts, ingenuity is in their blood. It's' the drive to show that something really is possible.
Drive-in shows Drive-in show Rainbow.
Van bruiloften, verenigings, school en bedrijfsfeesten tot grote producties in sporthallen. Onze show leveren we voornamelijk rondom Zuid-Holland en Noord-Holland veel regio Delft, Den-Haag, Rotterdam, Westland en Zoetermeer maar ook klanten tot ver daarbuiten weten ons te vinden. Een belangrijke factor van een geslaagde avond is de muziek.
MEB Rotterdam.
Voor verschillende doelgroepen zijn themashows beschikbaar zoals de Oldies Discoshow, de Bruiloft Discoshow, de Schoolfeest Discoshow en de Jaren 90 Discoshow. U kunt bij ons terecht voor de totale muziekverzorging op uw feest maar ook voor het huren van alleen een deejay / drive-in show. Met MEB Rotterdam haalt u kwaliteit in huis.
DRIVE-IN SHOWS DJ Sounds Rotterdam.
DJ Sounds biedt Drive-in shows in zowel lowbudget als highbudget klasse en in vele themas van bijvoorbeeld verjaardagsfeest, bruiloftsfeest, schoolfeest en hockeyfeest tot grootse bedrijfsfeesten met een eigen thema. De Drive-in show stemmen wij geheel af op uw wensen en uw budget. Its party time! is ons motto tijdens de Drive-in show. DJ Sounds gebruikt alleen apparatuur van hoogwaardige kwaliteit dat garant staat voor een geslaagd feest. DJ Sounds werkt met verschillende professionele DJs. Is er al apparatuur aanwezig, dan kunt u ook alleen een DJ huren. De Drive-in shows kunnen zowel door particulieren als bedrijven worden geboekt. Een standaard show DJ, Licht en geluid heeft een duur van 5 uur en kunt u al boeken vanaf 525. Vindt de Drive-in show buiten de regio Rotterdam plaats, dan worden er reiskosten berekend.
Magical 60s en 70s feest met Dj Vinyl Disco Drive In Show Dj Vinyl jaren 60, 70, 80 en 90 drive in show.
Magical 60s en 70s feest met Dj Vinyl Disco Drive In Show. Published on May 5th, 2013. Zaterdag 1 juni 2013, en wegens groot succes op herhaling op zaterdag 30 november, vond op de 1e etage van het Rotterdam Airport Hotel Regardz The Magical 60s 70s with spark of the 80s classic party plaats.
Evenementenbureau Den Haag Rotterdam Timeless Events.
Ook op gebied van totaal verzorging van business Events hebben wij een zeer goede samenwerking." Timeless" Events heeft ervoor gezorgd dat ons jaarlijkse kerstdiner tot in de puntjes verzorgd was. We hebben genoten van het diner, de locatie, pianist en de DJ met prachtige drive in show.
Arne van der Zande drive-in show Sinds 1986.
Arne van der Zande is de eigenaar, disc jockey/ DJ, entertainer en presentator van de Vlaardingse Arne van der Zande drive-in show. Ik treed sinds 1986 op met een professionele drive-in show. Ik heb sindsdien duizenden optredens verzorgd in de regio Groot Rotterdam op bruiloften, feesten en alle andere evenementen waar muziek een belangrijke rol speelt.
DJ huren? DJ's' boeken voor feest en bruiloft.
Wilt u de show stelen met een bekende DJ of wellicht een goedkopere DJ huren? De prijzen voor de verhuur van discjockeys zijn inclusief de benodigde techniek, draaitafels, DJ licht en mooie DJ booth. Ook is het mogelijk om een complete drive in show te huren. In Belgiƫ spreken ze vaak over een discobar. Als het licht en geluid al aanwezig is, kunt u uiteraard ook enkel een DJ set huren. U kunt altijd artiesten boeke n via ons boekingskantoor. In heel Nederland en Belgie, zoals Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Eindhoven, Antwerpen en Brussel.
DJ huren? Wij gaan voor de beleving! Ervaren DJ huren voor jouw feest.
Top service en kwaliteit. Maak je event compleet de Mixxmasters drive-in show. Standaard uitgerust met een geluidsset en een professionele DJ. DJ huren bij DJ Mixxmasters. We begrijpen dat je zeker wilt zijn van een goede dj huren. Doordat wij draaien vanuit de passie voor muziek en de drive om mensen te vermaken kunnen wij een geslaagd feest garanderen. Wij hebben het vermogen om in te spelen op het publiek zodat altijd de juiste sfeer ontstaat bij jou en jouw gasten.

Contacteer ons