Meer resultaten voor drive in show rotterdam

drive in show rotterdam
AVI Music Service Luxe drive-in show XXL.
AVI music is met zijn drive-in shows en geluid lichtverhuur één van de grotere in de regio Rotterdam. Ons bedrijf is voortgekomen uit de AJ music drive-in show. Wij bieden drive-in shows voor elk formaat feest, maar ook voor huur op maat bent u bij ons aan het juiste adres.
Magical 60s en 70s feest met Dj Vinyl Disco Drive In Show Dj Vinyl jaren 60, 70, 80 en 90 drive in show.
Magical 60s en 70s feest met Dj Vinyl Disco Drive In Show. Published on May 5th, 2013. Zaterdag 1 juni 2013, en wegens groot succes op herhaling op zaterdag 30 november, vond op de 1e etage van het Rotterdam Airport Hotel Regardz The Magical 60s 70s with spark of the 80s classic party plaats.
Arne van der Zande drive-in show Sinds 1986.
Arne van der Zande is de eigenaar, disc jockey/ DJ, entertainer en presentator van de Vlaardingse Arne van der Zande drive-in show. Ik treed sinds 1986 op met een professionele drive-in show. Ik heb sindsdien duizenden optredens verzorgd in de regio Groot Rotterdam op bruiloften, feesten en alle andere evenementen waar muziek een belangrijke rol speelt.
Game Mania Rotterdam Centrum Game Mania.
Trading Card Games. Vind winkels bij jou in de buurt. Game Mania Rotterdam Centrum. Game Mania Rotterdam Centrum. Oude Binnenweg 102A 3012 JG Rotterdam Nederland. Toevoegen als favoriete winkel. Tweede Pinksterdag geopend. Gesloten vanwege Eerste Pinksterdag. Gesloten vanwege Eerste Kerstdag.
Classics DJ en Classics Drive-In Disco Show.
Heeft u een ruimer budget en wilt u een show op maat? Laat u dan adviseren door onze adviseurs om uw feest compleet in het door u gewenste thema met hippe DJ booth, grandioos geluid en licht op maat aan te kleden. De Classics Discoshow is een concept van.: 3053 JX Rotterdam.
Drive-in Show DiscoRoyaal.nl.
De stad is uniek in zijn soort. Als ongekroonde Haven DJ / Harbour DJ DJ Rotterdam is hij een graag geziene DJ in Rotterdam en in de Rotterdamse Haven en daardoor geen onbekende in het bedrijfsleven. Wilt u een show van DiscoRoyaal boeken?
DJ huren? DJ's' boeken voor feest en bruiloft.
Wilt u de show stelen met een bekende DJ of wellicht een goedkopere DJ huren? De prijzen voor de verhuur van discjockeys zijn inclusief de benodigde techniek, draaitafels, DJ licht en mooie DJ booth. Ook is het mogelijk om een complete drive in show te huren. In België spreken ze vaak over een discobar. Als het licht en geluid al aanwezig is, kunt u uiteraard ook enkel een DJ set huren. U kunt altijd artiesten boeke n via ons boekingskantoor. In heel Nederland en Belgie, zoals Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Eindhoven, Antwerpen en Brussel.
Evenementenbureau Den Haag Rotterdam Timeless Events.
Niks te klein. Altijd spetterend en overal in het land. 31 79 3311 400 info@timelessevents.nl. Wat is er nou mooier dan jouw doelstelling. overbrengen middels een geslaagd evenement. voor jou en al je collega's? Een feest met liefde! Jullie bruiloft vieren met de perfecte muzikale. omlijsting verzorgd door Timeless Events. Bekijk hier wie jou voorging en. doe inspiratie op voor jouw evenement. 20 21 DECEMBER 2019. Vrijdag 20 December Foute Kerst Party XXL. Zaterdag 21 December 90's' 00's' XXL indoor. Kwalitatief hoogwaardige Drive-in shows en de beste live artiesten voor jouw evenement. De perfecte muzikale omlijsting van de ceremonie, receptie, diner en feestavond. Evenementen op maat die verrassen en uniek zijn. Wij raken, vermaken en verbinden. Evenementenbureau Den Haag en Rotterdam. Timeless Events is hét evenementenbureau van Den Haag en Rotterdam dat al jouw wensen kan vervullen. Over de jaren hebben wij ons in zoverre kunnen ontwikkelen dat niks voor ons te gek is. Een indrukwekkend bedrijfsevenement organiseren tijdens de kerstdagen? Geen enkel probleem! Een compleet verzorgde show voor op het feest van je bruiloft?
Openingstijden Melody Music Productions Drive-in Show, PA verhuur, Oefenruimte, Recording Studio Rotterdam 3028 GE Adres Telefoon.
Openingstijden en Melody Music Productions Drive-in Show, PA verhuur, Oefenruimte, Recording Studio. Opent in 3 h 48 min. 1000: AM 1000: PM. 1000: AM 1000: PM. 1100: AM 1100: PM. 1100: AM 1100: PM. 1100: AM 1100: PM. 1100: AM 1100: PM. 1100: AM 1100: PM. 3028 GE, Rotterdam, Zuid-Holland.
Drive-in shows Drive-in show Rainbow.
Van bruiloften, verenigings, school en bedrijfsfeesten tot grote producties in sporthallen. Onze show leveren we voornamelijk rondom Zuid-Holland en Noord-Holland veel regio Delft, Den-Haag, Rotterdam, Westland en Zoetermeer maar ook klanten tot ver daarbuiten weten ons te vinden. Een belangrijke factor van een geslaagde avond is de muziek.

Contacteer ons