Resultaten voor Discotheek Rotterdam

Discotheek Rotterdam
TOFFLER.
do 21 Dec Underground Knight Rotterdam. Informatie aanwezig Gastenlijst. Be part of the Toffler Community. Krijg voorrang op ticketverkoop, win unieke prijzen en blijf altijd als eerste op de hoogte van het laatste Toffler nieuws! Toffler Weena Zuid 33 Rotterdam.
Levensreddende operatie op straat na steekpartij bij discotheek RTL Nieuws.
Bij een steekpartij bij een discotheek in Rotterdam zijn drie gewonden gevallen. Twee van de slachtoffers zijn er slecht aan toe. Een 22-jarige man uit Ridderkerk moest op de stoep van de discotheek een levensreddende operatie ondergaan. Daarna is hij, samen met een andere zwaargewonde jongen, in zorgwekkende toestand naar het ziekenhuis vervoerd.
WELKOM Café Beurs.
Niemand die zich niet thuisvoelt in De Beurs Rotterdam. Overdag de plek bij uitstek voor een goede lunch en een gezellige netwerk-borrel, aan het begin van de avond een geliefde dinerlocatie zowel bij hen met een smalle beurs als bij hen die wat dieper in de buidel kunnen tasten en na tienen met stip de favoriete kroeg van vele studenten.
DE 5 BESTE clubs discotheken in Rotterdam TripAdvisor.
Activiteiten in de omgeving van Room Mate Bruno. Activiteiten in de omgeving van Hilton Rotterdam. Activiteiten in de omgeving van Hotel Mainport Rotterdam. Activiteiten in de omgeving van Ibis Rotterdam City Centre. Activiteiten in de omgeving van Hotel Nhow Rotterdam.
Hoe heette de discotheek die in de jaren. Monique Bergers Facebook.
Nederlands Français France English US Español Português Brasil. Privacy Gebruiksvoorwaarden Adverteren Jouw advertentievoorkeuren Cookies. Monique Bergers aan Rotterdam Tourist Information. 13 december 2015. Hoe heette de discotheek die in de jaren 90 onder Cinerama was gevestigd? Wij kwamen daar iedere donderdagavond.
Disco Rotterdam, de discotheken uit Rotterdam.
In het centrum van Rotterdam op het Stadhuisplein is Café Plein de ideale plek om gezellig tijdens een dagje stad onder het genot van een kopje koffie of een drankje even bij te komen. Het verwarmde, overdekte terras en onze serre met uitzicht over het Stadhuisplein staan er garant voor dat meer. Faciliteiten disco: Cafe, Eetcafe, Feesten, Horeca, Restaurants, Stappen, Stoelen.,
Welkom bij Villa Thalia Villa Thalia Rotterdam.
Villa Thalia is de grootste en bekendste evenementenlocatie in het centrum van Rotterdam. Ga naar Villa Thalia dinnershow events. Club Villa Thalia. Club Villa Thalia is uitgaan op internationaal niveau. Clubavonden met live entertainment, acrobatiek, lichtshows en 360 graden visuals.
Aanvragen van materialen bij de Centrale Discotheek Rotterdam.
Alle 45, miljoen tracks die op Muziekweb staan zijn via Muziekwebluister compleet te beluisteren in de bibliotheek. Centrale Discotheek Rotterdam. De catalogus van de CDR is op internet raadpleegbaar, zodat u zelf kunt nagaan welke titels in de collectie voorkomen.
BIRD Podium, club en restaurant.
Bij slecht weer zijn we gesloten, hou daarvoor Facebook en Instagram in de gaten. BIRD is dé locatie in Rotterdam voor je presentaties, workshops, borrels, bedrijfsfeesten, privé-diners en andere festiviteiten en activiteiten. De zalen van BIRD zijn afzonderlijk of in verschillende samenstellingen te huren.
Verdachte steekpartij Rotterdamse discotheek blijft vast.
Een van de verdachten van betrokkenheid bij een steekpartij zaterdag bij discotheek Vibes in Rotterdam, blijft de komende twee weken vastzitten. De rechter-commissaris van de rechtbank in Rotterdam heeft dat maandag bepaald. Een andere verdachte die nog vast zat, mag wel de cel uit.

Contacteer ons