Resultaten voor Discotheek vacatures

Discotheek vacatures
Failliete dancing Reflex gaat weer open.
Ervaring in horeca. Zowel het management als de nieuwe eigenaar zeggen over een ruime horeca-ervaring te beschikken en willen de discotheek weer de glans van weleer geven. Een goeie service, een toffe sfeer, veel ambiance. Club Reflex moet weer een aanlokkelijke locatie worden. We willen af en toe bekende DJs naar Westerlo halen en hebben daarvoor de juiste connecties. Ook de top-100 van de commerciële dancemuziek moet er weer te horen zijn. Over een precieze openingsavond spreekt de algemeen manager zich niet uit. Ergens in maart. We willen er nog eens met de borstel door en zijn in contact met mensen die dat mee kunnen doen. Grote verbouwingswerken plant de nieuwe eigenaar niet. Intussen loopt ook de aanwerving van de medewerkers. De vacatures staan open voor oud en nieuw personeel, mensen met en zonder ervaring.
Westrand.
Vacatures: 2 jongerenwerkers vrije tijd. Oud servies huisraad gezocht. Wat doet Westrand met mijn gegevens? Wat doen we goed? Wat kunnen we beter? Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor de nieuwsbrief of om je communicatievoorkeuren aan te passen.
TivoliVredenburg Utrecht Dé plek waar alle muziekgenres bij elkaar komen onder één dak.
wo 27 mrt 2019 Rabo Open Stage: The Intimate Sessions. wo 27 mrt 2019 Het Grote Brexit College. Arend Jan Boekestijn over politiek in Groot-Brittannië. wo 27 mrt 2019 Alice Merton. wo 27 mrt 2019 Stairway To Heaven: Led Zeppelin Masters.
Discotheek Jobs Diensten 2dehands.be.
Sluiten Terug naar. 1 zoekertjes voor discotheek." Er is iets fout gelopen bij het opslaan van de zoekopdracht. Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten in je mailbox. Stel zoekopdracht in. Toon alle resultaten 1. Zoek verder in Zoek verder in Zoek verder in. Selecteer afstand Alle afstanden Alle afstanden. van tot OK. Toon Zoekertjes 1. datum recent datum recent. Ook hier staan met uw zoekertje? Trouwauto met chauffeur. Te huur met chauffeur, mijn custom Thunderbird van het jaar 1959, de auto verkeerd in nieuwstaat en is voorzien van speciale lak en vele uniek. 31 augustus 2018 1857: Kinrooi Ophoven. Een poetsvrouw, klusjesman, een bijverdienste of een job nodig? Kijk snel in deze rubriek. Je vindt op 2dehands.be tal van vacatures: van chauffeur tot marketing en communicatiemedewerker.
Vind een job VDAB.
Contact Help Werken bij VDAB Over VDAB Cijfers Blogs Pers MagEzine. Mijn Loopbaan Log in op Mijn Loopbaan. Vacatures en sollicitaties. Mijn loopbaan Profiel gewenste jobs Opdrachten Berichten Cv's' Online leren Documenten. Mijn jobs Zoek een job Jobsuggesties Vacatures sollicitaties Beroepsoriëntatie.
Werken bij de GGD vacatures stage lopen: GGD regio Utrecht.
Kijk dan in het menublok Direct" naar" of er vacatures zijn. Indien hier niets staat zijn er op dat moment geen vacatures. Ook voor studenten en werkervaringsplaatsen zijn er mogelijkheden bij de GGD. Kijk daarvoor bij de pagina over stages.
Jobs in de horeca bakkerij Vacatures België Koopjeskrant.be.
Veelzijdig medewerker voor zaal en indien nodig keukenvrijdagavond en/of zaterdagavond en/of zondagmiddag. Wij zijn op zoek naar een M/V om ons team te komen versterken, Heeft u interesse in een multifunctionele job met veel omgang met klantenkun, je klantgericht, zelfstandig.
Antwerp Tower herdenkt iconisch kunstwerk.
Integendeel, we doen er alles aan om ze nuttig te gebruiken en de omwonenden al te laten kennismaken met de site. Allerlei verenigingsactiviteiten, een sociaal café, een fietsterrein, een pop-up store, een discotheek, een kapper, Veel kan, niks moet. Antwerp Tower was van bij aanvang een buurtproject waarin horeca en kunst een cruciale rol vervullen in de tijdelijke invulling.
Vacatures Club Kokomo.
Wij hebben op dit moment meerdere vacatures open staan voor verschillende functies binnen ons bedrijf. Als bekendste en grootste club van het noorden zijn wij opzoek naar enthousiaste en gemotiveerde mensen voor de volgende functies.: Wij zijn opzoek naar echte cocktail-kunstenaars/tap-toppers.
Panama Amsterdam. facebook. twitter. youtube. instagram. Panama. Email. Phone. Address.

Contacteer ons