Meer resultaten voor discotheek decoratie

discotheek decoratie
Business en Private Events in Antwerpen Café Local.
De Mezzanine heeft een aparte bar, ligt op dezelfde verdieping als vestiaire en toiletten, en is prachtig gedecoreerd en verlicht. Catering, mét beleving. Huiscateraar JM Catering kiest steeds voor een all-inclusive aanpak waar beleving, kwalitatieve producten en weeldige decoratie centraal staan.
Feestdecoratie Alles ligt op voorraad bij Feestbeest.nl.
Decoratie clown met trompet 70cm. Decoratie clown op bal /jongleur 60cm. Decoratie clown op olifant. Decoratie clown op olifanten 50cm. Decoratie clown prins carnaval. Decoratie clowns hoofd met gele bolhoed 70cm. Decoratie clowns hoofd met hoed waar vogeltje in zit 70cm.
Drive-in Discotheek Ruissen Event Support.
Professionele drive-in discotheek. Gevestigd in de randstad dus altijd dichtbij Gouda. Duidelijke offerte voorafgaande aan het evenement, dus geen verrassingen achteraf. Gratis locatiebezoek en het doornemen van uw wensen. Thema shows zijn mogelijk en het creëren van extra belevenissen. Bijnaonbeperkte uitbreiding mogelijk. licht, geluid, effecten, decoratie.
At The Villa @ Mouscron Henegouwen.
Gay clubbing videos. At The Villa Discotheek Mouscron. 369 Chaussée d'Aelbeke' 7700 Mouscron Ligging Hotel. Geen party op dit moment aangekondigd. Bijna In The Middle Of Nowhere, tussen Aelbeke en Moeskroen, zeer toegankelijk 5 Min Van Kortrijk en precies op de Taalgrens. Een magische Plaats, waar je je thuis voelt.Een oude schuur waar er al meer dan 35 Jaar gefeest wordt! Nu is de decoratie zeer minimalistisch, met een aangename sfeer en soms Remember" ATV's.
Twee bekende dancings in Oost-Vlaanderen sluiten.
Er waren thema-avonden, optredens, heel speciale licht en decoratie effecten en nog veel meer. Een renovatiebedrijf heeft de dancing echter opgekocht met de bedoeling er wooneenheden in onder te brengen. Daarmee zal wel moeten rekening gehouden worden met de geklasseerde art-deco voorgevel. Eens de werkzaamheden rond zijn kunnen misschien oudere koppels wonen op de plaats waar ze elkaar hun eerste kus gaven. Boccaccio / Bocca Iets verderop in Destelbergen is ook de geboorteplaats van de new beat de, de koningin aller megadiscotheken, de Boccaccio verkocht aan een nabij gelegen fitnesscentrum. Zaterdag 8 september gingen de talrijke lichteffecten voor het laatst aan. Aan de bars en op de dansvloer leek het even of de glorieperiode van de jaren tachtig en negentig terug waren. Voor The End of B zat de zaak afgeladen vol. Ondermeer Chaka Khan en Grace Jones stonden ooit op het podium van Boccaccio. De afgelopen tijde werd de discotheek verhuurd, maar dat werd geen succes.
Zaalverhuur Utrecht Feestlocatie nodig?
De oorspronkelijke discotheek die in 1970 voor het eerst haar deuren opende. Kilomanjaro 100 tot 310 personen. De Kilomanjaro is de meest verhuurde zaal van de Woolloomooloo. Katmandu 20 tot 110 personen. Deze sfeervol ingerichte zaal is de ideale locatie voor een gezellige borrel of een feest. Combinatie zalen max. Uiteraard is het ook mogelijk om de verschillende zalen met elkaar te combineren. Middels onze drie verschillende zalen kunnen wij aan alle soorten feesten en evenementen een decor bieden. De Woolloomooloo heeft inmiddels al decenia ervaring met verschillende soorten verhuur. In de afgelopen vijf jaar hebben onder andere: verenigingsfeesten, workshops, presentaties, afstudeerborrels, promotiefeesten, afscheidsfeesten, verjaardagsfeesten, bedrijfsfeesten en huwelijken in de Woolloomooloo plaatsgevonden. Een groot voordeel van de Woolloomooloo is dat onze voorwaarden erg voordelig zijn. De zaalhuur is kosteloos en de prijs van een biertje is slechts 140. Lees meer over ons. Neem contact op. Decoratie of aankleding?
Evenementenlocatie Antwerpen DOCK 3.
Na een totale make over, nieuwe decoratie en stijlvolle verlichting is de zaal Aura weer helemaal eventklaar! De luxueuze, rustige sfeer die de zaal nu uitstraalt is de perfecte omgeving voor een ontspannende avond met uw gasten. U kan deze apart huren of moduleren met één van de andere ruimtes.
Het nachtleven van Lisssabon.
In Santa Apolónia bevindt zich discotheek Lux die al jaren een vooraanstaande plaats inneemt op de Europese lijst van beroemde clubs. Hiervoor zijn er immers genoeg bewijzen voorhanden: één van de eigenaars is de acteur John Malkovich en de discotheek werd al bezocht door bekende filmsterren en muziekartiesten zoals Cameron Diaz en Prince.
Decoratie sticker back to the 80s TenStickers.
Deze decoratie symboliseert de gedachten gang van velen mensen geboren voor 1980 en evenementen. Heb jij goede herinnering aan de 80s, dansend in de discotheek of het dragen van wijde broeken? Dan is deze sticker wellicht een van de leukste toevoegingen aan onze jaren 80 collectie.
achter de schermen van Café d'Anvers' dwars.
Ik wist direct dat dit de club werd voor mij lacht Ik herinner me ook de Paradise parties: daarbij waren de decoratie en animatie altijd het einde. Er was eens een groep Nederlandse animatiemeisjes met chocolade ingesmeerd en in pampers gehuld die door de club kropen.

Contacteer ons