Zoeken naar discotheek jaren 80

discotheek jaren 80
Club of discotheek? Uitgaan in Brussel! Visit Brussels.
Alternatieve concerten, swing, muziek uit de jaren 80, surf of rock-n-roll: de dame met de snor zal u niet ontgoochelen! De Bar Rouge is al meer dan tien jaar een echte klassieker van het Brusselse nachtleven. Sinds vier jaar heeft deze unieke nachtbar een stek aan de Leuvensestraat 12, waar bezoekers welkom zijn van 23 tot ten minste 6 uur.
Nieuwe megadancing en eventlocatie in Hasselt.
Discotheek Versuz aan de Vaartkom in Hasselt werd op 6 november 2012 gesloten. Uit de lange geschiedenis en voorgeschiedenis Versuz sproot voort uit de begin jaren 80 opgerichte dancing Dockside blijkt dat er een grote behoefte bestond en nog altijd bestaat aan een goed gerunde klassevolle club in Limburg/Hasselt.
Uitgaan in mijn tienerjaren 2WMN.
Wij gingen uit in de plaatselijke discotheek, bezochten de jeugdsoos en hingen buiten en in boeren schuren. Het is ontzettend jammer dat ik de fotos van al die avondjes nooit bewaard heb. In de loop van de jaren heb ik als ik een nieuwe computer kreeg ze nooit overgezet want ik vond ze niet belangrijk genoeg om over te zetten en hierdoor zijn ze verloren gegaan.
Retroscoop Dancings doorheen de tijd Deel 2. RetroScoop. database afsluiten.
Hooglede / Gits. Voorlopig nog geen informatie over de geschiedenis van deze zaak, die nog steeds bestaat. Volgens een reactie die Retroscoop ontving van dhr. Pasquet werd de zaak eind jaren 80 door de eigenares, Mevr. Brugghe uit Roeselare verkocht aan een Nederlandse investeerder.
Discotheek Stad Gent.
Dus ging in het koetshuis van het Hotel dHane-Steenhuyse in de Veldstraat die discotheek open de ingang zat in de Korte Meer. De discotheek bevond zich op de eerste verdieping, beneden stonden koetsen tentoongesteld. Op de Kouter was wegens plaatsgebrek een afdeling met platen en compact discs niet mogelijk, maar omdat de voorbije jaren voor de aankoop van die geluidsdragers wel de budgetten waren voorzien en daarmee platen en cds waren gekocht, kon in juli 1986 nota bene ruim voor de deadline van 1 januari 1987 die in het decreet was vastgelegd worden gestart met een collectie van ruim 20.000 elpees aangekocht vanaf begin jaren 80 en 1.500 cds aangekocht vanaf 1984.
Biribi discotheek in de Holtjesstraat in Almelo Gemeente Almelo Mijn Stad Mijn Dorp.
Het was dus NIET één discotheek. Manhattan van dhr.Ling was geweldig. Ik heb mijn echtgenoot daar ontmoet. Fred anonieme gebruiker 26-04-2018 0830: uur. in het linkergedeelte van starlight zat daarna een hele grote cofeeshop genaamd eightball, de dansvloer waar ik naar de meisjes keek in de jaren 80 was nog aanwezig.
Discotheek met DJ Youness Les Sablons Camping.
DISCOTHEEK MET DJ YOUNESS. Muzikale Thema Avonden. Marokko is het land van gastvrijheid, menselijke warmte en vrijgevigheid. Younesse, onze Marokkaanse DJ belichaamt dit alles. Elke avond opnieuw behalve op zaterdag, omdat hij ook wat rust nodig heeft, zorgt hij ervoor dat u kunt bewegen, dansen op de meest actuele hits van het moment of klassiekers. Elke avond opnieuw, met een ander thema: White dresscode, vrijgezellen, jaren 80, reggae.
Het Las Vegas van de Achterhoek is niet meer Omroep Gelderland.
Politieman Rob van Meurs kijkt er met gemengde gevoelens op terug: Eind jaren 80 begin jaren 90 stonden er tussen discotheek de Pauw en Pam Pam rustig zo'n' 200 of 300 man op straat. Dan reden we er met de politieauto langs, werd er regelmatig een spiegel van af geschopt.
Nightlife Antwerpen stad.
Eind jaren tachtig zijn veel van deze uitgaansgelegenheden verdwenen, maar nog steeds staan de straten rondom de Keyserlei bekend als een groot uitgaansgebied in Antwerpen. Rondom de Grote Markt zijn tal van cafés en kroegen te vinden waar men kan genieten van een uitgebreid assortiment aan pilsener.
Neem een kijkje bij oud Apeldoorn.
Van alles wat. FILM: OUDE FOTO'S' JAREN 80. FILM: WEDSTRIJD CAMBUUR-AGOVV 21-02-1965. FILM: VAASSEN IN MINDER GOEDE TIJDEN. FILM: PARK BERG BOSCH 1941. FILM: Wasserij Schoonoord 1951-1956 deel 1. FILM: Wasserij Schoonoord 1956-1961 deel 2. BEEKBERGEN in the 1970's' Part1.

Contacteer ons