Op zoek naar discotheek jaren 80?

discotheek jaren 80
Retroscoop Dancings doorheen de tijd Deel 2. RetroScoop. database afsluiten.
Circa 2000 kwam er een restaurant Mosselhuis" in de plaats van een dancing in het gebouw. Het werd later ook nog even een Japans restaurant, waarna het enkele jaren leeg stond. In 2015 ging het dan definitief tegen de vlakte, om plaats te maken voor een commercieel pand. 1 Legendarisch Jagershuis tegen vlakte Het Laatste Nieuws regionieuws 15 jan. Oud-België Molenheidebaan 1, Hever Schiplaken. Rembrandt Leuvensesteenweg 279b, Hever. Deze dancing, uitgebaat dfoor het echtpaar Wellens-Roelants bestond tot in 1974. Het was een nogal conservatieve zaak, pa, ma en dochter aan een tafel, de vrijgezellen aan de toog, met spanning wachtend op de aankondiging van een slow. De zaak werd vervolgens een showroom voor keukens, een snooker en biljartzaal, bijna onvermijdelijk een Chinees restaurant, om dan in 2011 afgebroken te worden. Roxy in Boortmeerbeek dorp. Wigwam Leuvense Steenweg, Hever. Dancing / Discotheek Wigwam lag nabij de Rembrandt en het Jagershuis.
Terug in de tijd met groots discofeest in Sint Anthonis Omstreeks.nu.
Hierbij kunt u denken aan DJ Hans van Vonderen bekend van voormalige discotheken Bos Dancing, De Hoeve en Bos All-in. Het feest wordt georganiseerd door Jos van Raaij, Martijn Goossens en Marnick Menting. Zij vinden dat er meer activiteiten voor verschillende leeftijden zouden moeten plaats vinden in Sint Anthonis; beginnend bij een Soul, Funk en Disco-feest. En groot gelijk hebben ze, want met een redelijk inwoneraantal van ruim 11.000 inwoners mag in deze gemeente wel wat meer gebeuren. Sint Anthonis stond in de jaren 80 bekend als hét uitgaanscentrum van de regio.
Discotheek Wikipedia.
In de jaren vijftig werd het principe van discotheken populairder, ook al zal het tot de jaren zeventig duren alvorens de naam discotheek wereldwijd in zwang kwam. De muziekstroming disco, die begin jaren zeventig ontstond is afgeleid van het woord discotheek. 1 Hoewel disco begin jaren tachtig aan populariteit verloor, bleven de discotheken toch overeind, omdat deze hun muziek aanpasten aan de tijd.
Hengelose Hengelose Discotheken Discotheken Revival. Revival.
Niet alleen de muziek en de DJ's, maar ook de stappers van vroeger hebben dit gevoel van de 70ties en 80ties terug gebracht. De Hengelose" Discotheken Revival" was geen reunie van onderstaande discotheken, maar een avond die een groot feest van herkenning was voor iedereen die destijds uitging in het Mekka van het uitgaansleven Hengelo.Onderstaande" lijst is dan ook puur een opsomming van alle discotheken die Hengelo ooit had in de 70ties and 80ties.
Waar is dat feestje? Tips voor en van de Brusselse nachtraven Visit Brussels.
De Fuse haalde als eerste Belgische discotheek internationale techno-djs naar hier voor live shows. Door die indrukwekkende programmering maakte de Fuse ook buiten de landsgrenzen naam. Feestgangers krijgen er de allernieuwste muziektrends opgediend. Muziekliefhebbers komen aan hun trekken in de Bloody Louis, op nummer 32 aan de chique Louizalaan. Chesterfields, neon, een flipperkast en kickertafel dragen bij tot een eigenzinnig en uniek interieur. Bloody Louis mikt op een gevarieerd cosmopolitisch publiek dat uit de bol gaat op hiphop, house of elektronische muziek.
Home.
Een waanzinnige nacht beleven met collegas en/of personeel in de beste discotheek van de Kempen? Personeelsfeest, teambuilding, promotie of iets anders te vieren? Doe het in stijl en reserveer nu je vip room! Vip Area Reservation. Ga jij binnenkort trouwen?
Nieuwe megadancing en eventlocatie in Hasselt.
Discotheek Versuz aan de Vaartkom in Hasselt werd op 6 november 2012 gesloten. Uit de lange geschiedenis en voorgeschiedenis Versuz sproot voort uit de begin jaren 80 opgerichte dancing Dockside blijkt dat er een grote behoefte bestond en nog altijd bestaat aan een goed gerunde klassevolle club in Limburg/Hasselt.
Uitgaan in mijn tienerjaren 2WMN.
Wij gingen uit in de plaatselijke discotheek, bezochten de jeugdsoos en hingen buiten en in boeren schuren. Het is ontzettend jammer dat ik de fotos van al die avondjes nooit bewaard heb. In de loop van de jaren heb ik als ik een nieuwe computer kreeg ze nooit overgezet want ik vond ze niet belangrijk genoeg om over te zetten en hierdoor zijn ze verloren gegaan.
Geschiedenis.
Disco heerst en dat wordt geweten. De trend van hoe een discotheek er gedurende al die jaren, en in feite tot eind jaren 80 zal uitzien, is gezet. Een dansvloer in het midden, zetels en tafeltjes rondom, spots en nadien lasers, luide muziek gespeeld door een dj, portiers en vooral veel dansen.
De gloriejaren van discotheek Starlight Stad Nijkerk.
Haverkamp werd bij discotheek Orettto weggekaapt en DJ Eric Jan de Dreu Le Dreu kwam bij de Eemhof vandaan. Haverkamp: Het, werken voor Starlight was zeven dagen in de week afzien. Bedrijfsfeesten, scholierenfeesten en bruiloften werden aardig intensief gevierd. Voordat het grote Starlight kwam, was een dj iemand die in een hoek muziek stond te draaien. In Starlight hadden we de beschikking over de beste apparatuur. Je moest de kwaliteit bezitten om zo'n' grote installatie te kunnen draaien." Veer: Als, de live band pauzeerde, ging de dj draaien. Zodra de band stopte, kon de dj nog 45 minuten tekeer gaan. Bert stond altijd naast me te trappelen om het podium als dj Bird te kunnen betreden. Als de laatste tonen van de liveband verstomden, rende hij het podium op, riep Joep, Doei, De Mazzel, waarna gelijk de lampen uitgingen en hij binnen de kortste tijd de hele zaal aan het dansen had" DJ Eric Jan de Dreu alias DJ Le Dreu: De, dj was in Starlight populairder dan de band. In de jaren 80 en 90 werd wel de beste muziek gedraaid waar we dus mazzel mee hadden.

Contacteer ons