Meer resultaten voor drive in show maastricht

drive in show maastricht
Beveiligingscontrole.
Als je op de website tikt, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook gebruikmaken van cookies. Meer informatie, zoals over hoe je je instellingen kunt aanpassen, vind je hier: cookiebeleid. Voer de onderstaande code in. Waarom krijg ik dit te zien?
Lost in Music Licht en Geluid.
Buiten drive in werk en losse verhuur, houden wij ons ook bezig met complete dans en theater producties. Lost in Music Licht en Geluid is gevestigd in Maastricht en heeft een dependance in Eindhoven. Wij zijn werkzaam in zuid Nederland, Vlaanderen en de Belgische Ardennen.
RoLo-Entertainment in Maastricht ThePerfectWedding.nl.
Avenue Céramique 144e 6221KV Maastricht Schrijf een ervaring. Avenue Céramique 144e. Avenue Céramique 144e. Gefeliciteerd met jullie aanstaande huwelijk en welkom bij DJ RoLo. Het is bijna zover, de belangrijkste dag van uw leven staat op de planning. DJ RoLo kan er voor zorgen dat dit een dag wordt met mooie herinneringen. DJ RoLo is een allround DJ. Meer dan 10 jaar is RoLo al professioneel actief als DJ bij diverse bruiloften, feesten clubs en cafes zowel in binnen als buitenland. Door de variatie in feesten waar DJ RoLo heeft gedraaid weet hij raad met iedere bruiloft. De een wil meer klassiekers, de ander iets moderns en nog een ander wil graag een goede mix van beiden. Het kan allemaal. Door een perfecte mix van de genres die door u gewenst zijn en bij uw bruiloft horen zal de dansvloer de hele avond gevuld zijn. Graag luistert RoLo naar uw verzoekjes maar veel belangrijker is wat wilt u absoluut niet horen. Bij een professionele DJ hoort ook een professionele drive-in show.
Bruiloft dj Maastricht CR-Audio.
Verder is het mogelijk om buiten verlichting te plaatsen zodat zowel binnen als buiten een feestelijke sfeer ontstaat. Het is ook mogelijk om bij ons een dj show te huren zonder een dj. Bruiloft dj Maastricht. Al onze dj shows worden door ons opgebouwd zonder meer prijs Wij vragen enkel een kleine transportvergoeding. Wij werken namelijk alleen met a merken zodat we zeker weten dat op u belangrijke avonden niets tekort komt en dat de kwaliteit goed is. Bruilofts dj Maastricht. Voor meer informatie neem gerust contact op. mails zullen wij binnen 24 uur beantwoorden. Voor ons is het belangrijk dat de klant centraal staat. tel: 06-14414744 email protected. Heeft u vragen of wilt u persoonlijk advies? U kunt ons bereiken op.: Tel: 06-14 41 47 44. Of maak gebruik van onze Terugbel Service. Ook buiten kantooruren zijn we bereikbaar. Neem gerust contact met ons op! Blijf op de hoogte. Drive in shows.
Robin Eygelshoven Allround DJ voor bruiloften, partijen en uitgaansgelegenheden.
Zijn collegas verantwoordelijk voor de drive in show zorgde voor het juiste licht en geluid. Robin voelde goed aan welke liedjes op welke momenten gepast waren en speelde goed in op leuke situaties. Hij kreeg precies mee wat er gebeurde op de dansvloer.
Bedrijfsfeest Dj St. Gerlach Maastricht Bruiloft Dj en Bedrijfsfeest Dj Sound4all.
Het is gelegen in Maastricht en van dezelfde eigenaar als Chateau Neercanne. Van een bescheiden bruiloft tot zelfs een groot bedrijfsfeest of evenement is mogelijk op deze locatie. St Gerlach is een mooie locatie wanneer u van plan bent om hier een feest te geven.
Welkom.
Reeds meer dan 15 jaar zijn wij, met name in Limburg, actief en hebben wij reeds vele honderden feesten naar volle tevredenheid van onze klanten verzorgt. Op deze site vindt u meer info over ons, alsmede fotos, videos en reacties van klanten voor wie wij hun feest reeds hebben mogen verzorgen.
DJ Amigo.
In al die tijd heb ik een perfect gevoel voor sfeer ontwikkeld en kan ik goed inspelen op de verzoekjes van uw gasten. Hierbij maak ik gebruik van uiterst professionele en betrouwbare licht en geluidsapparatuur. De kwaliteit staat hoog in het vaandel.
allround DJ.
bedrijfsevenement drive-inn show personeelsfeest. DJ RoLo is al meer dan 15 jaar actief als professioneel DJ op diverse bruiloften, feesten clubs en cafes zowel in binnen als buitenland. Door de variatie in feesten waar DJ RoLo heeft gedraaid weet hij raad met iedere feest.
Evenement organiseren? Bel TLP Productions: 31 043 4090977 TLP Productions.
Hoeveel mensen het niet vragen waarom wij geen evenement organiseren in Nederland zoals wij dat doen in Spanje! Wij gaan nu in op de vragen en TLP organiseert een Party op 28 April 2019. Dit wordt gehouden in Zalencentrum De Brug Dunantlaan 1 2811 CA Reeuwijk van 1400: tot 2100: uur.

Contacteer ons