Zoeken naar loco loco disco show

loco loco disco show
Loco Loco Discoshow als roadshow boeken? Contact artiestenbureau 123Boekingen.nl.
lees alles over roadshow Loco Loco Discoshow. Het leven is compleet als je bij de Loco Loco Discoshow bent geweest. De Dj's' van deze discoshow gaan verder dan alle anderen, want wat moet een Dj met latex, korfbalbekers en bladblazers? De tweelingbroertjes Henry en Henrie Feniel graaien in hun eindeloze platenbakken om het publiek als een flipperbal heen en weer te schieten tussen Disco, Dancing, Karaokebar en Rockcafé.
Loco Loco Discoshow Dutch Valley Line-up 2017.
Dutch Valley werd vorig jaar aan dat rijtje toegevoegd en dat bleek een groot succes! De Locos schakelen moeiteloos tussen ouderwets niet hip en moderne vette hits. Ze grabbelen in hun platenbak naar Disco, New Wave en Rock, maar ook verrassende feestplaatjes en vette partyknallers. Lets go Loco!
Grote Markt verandert in Koningsplein tijdens Koningsdag Stappen Shoppen Breda.
Tijd: 12.00 tot 22.00 of 23.00 uur. Hoogtepunt: Loco loco dischow om 14.30 uur en gebroeders Ko om 17.15 uur. 8 februari, 1718: 538 viert Koningsdag 2017 weer in Breda. 538 organiseert ook dit jaar weer het grootste Oranjefeest van Nederland op Koningsdag in Breda. Coen en Sander hebben zojuist de eerste artiesten van 538Koningsdag bekendgemaakt in De Coen en Sander. 25 april, 0936: Armin van Buuren maakt line-up 538Koningsdag compleet. Armin van Buuren maakte zojuist in De Coen en Sander Show op Radio 538 bekend dat hij aanstaande donderdag optreedt tijdens 538Koningsdag.
Logo Loco Loco Discoshow Valt het Op? Grafische vormgeving.
Muziekencyclopedie Loco Loco discoshow.
Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band. Foto's' Loco Loco discoshow. Audio/Video Loco Loco discoshow. Video Loco Loco discoshow. Loco Royale Paaspop 201.
Loco Loco Discoshow.
15 jaar Ugenda. Willems en Willems. Loco Loco Discoshow. Loco Loco Discoshow. De Loco Loco Discoshow is al 15 jaar een begrip in het Nederlandse en Vlaamse feestcircuit. dinsdag 15 juli 2014, 23.00 uur 00.30 uur café Faber Nijmegen, Website Muziek https//www.ugenda.nl/agenda/event/24327-loco-loco-discoshow.:
Loco Loco Discoshow boeken Artiestenbureau Lukassen Produkties.
Biografie Loco Loco Discoshow. De heren van de Loco Loco Discoshow gaan verder waar andere Djs stoppen, want wat moet een Dj met korfbalbekers en bladblazers? De gebroeders Feniel graaien in hun eindeloze platenbakken om het publiek als een flipperbal heen en weer te schieten tussen Disco, New Wave en Rock.
Loco Loco Discoshow Paaspop.
Loco Loco Discoshow. Als we het hebben over de meest gezellige tent van Paaspop schreeuwen jullie meteen Loco Royale. Loco Loco Discoshow nodigt weer het hele weekend verrassende, gezellige en tenenkrommende artiesten uit. Win schitterende prijzen tijdens de inmiddels wereldberoemde Sambaballen Wedstrijd en de Vlaggenzwaai Competitie en dans je het apelazarus op alles van de 90s tot nu.
Cookies op AD.nl AD.nl.
We zorgen dat jij niet telkens dezelfde artikelen of advertenties ziet en dat advertenties bij ons en op andere sites passen bij jouw interesses. Verder zorgen cookies van derde partijen dat je artikelen kunt delen via sociale media en dat je op onze website filmpjes kunt bekijken.
Show image.

Contacteer ons