Op zoek naar loco loco disco show?

loco loco disco show
Loco Loco Discoshow Zwarte Cross.
Loco Loco Discoshow boeken.
Loco Loco Discoshow boeken. Loco Loco Discoshow Boeken. Lekkere plaatjes, gezellige spelletjes, leuke danspasjes en een goed gevoel aan het einde van de avond. Dat zijn de ingrediënten van een avondje met de Loco Loco Disco Show. De tweelingbroers Henry en Henrie Feniel en hun gast-DJ Stevie Starlight treden sinds een jaar of vijf met veel succes in het hele land op.
De Loco Loco Discoflop tijdens Swingen in de Stad Waalwijk.
Maar wat we kregen was een flop, kreungeluiden door slecht gemixte muziek en heimwee naar DJ Rob. Mede mogelijk gemaakt door drie pipos in pak die zichzelf twee keer Loco en een show noemen. Volgende keer maar een DJ met allure vragen om af te sluiten denk ik.
Grote Markt verandert in Koningsplein tijdens Koningsdag Stappen Shoppen Breda.
Tijd: 12.00 tot 22.00 of 23.00 uur. Hoogtepunt: Loco loco dischow om 14.30 uur en gebroeders Ko om 17.15 uur. 8 februari, 1718: 538 viert Koningsdag 2017 weer in Breda. 538 organiseert ook dit jaar weer het grootste Oranjefeest van Nederland op Koningsdag in Breda. Coen en Sander hebben zojuist de eerste artiesten van 538Koningsdag bekendgemaakt in De Coen en Sander. 25 april, 0936: Armin van Buuren maakt line-up 538Koningsdag compleet. Armin van Buuren maakte zojuist in De Coen en Sander Show op Radio 538 bekend dat hij aanstaande donderdag optreedt tijdens 538Koningsdag.
Loco Loco Discoshow DeMooiGeldropMierloKrant.
Mierlo Dé koningen van het onbezonnen dansfeest komen naar Mierlo. Na Pinkpop, Lowlands, Paaspop en Zwarte Cross komt ook de Residentie van De Kersepit op het lijstje te staan van de Loco Loco Discoshow. Op zaterdag 27 januari zetten de gebroeders Feniel en MC Stevie Starlight Partycentrum Denheuvel op zijn kop. Waar voorgaande jaren de Disco Inferno een ongekend populair evenement was en vorig jaar de Party Animals een onvervalst happy hardcore feestje hebben gebouwd, is het dit jaar de beurt aan de LocoLoco Discoshow om het publiek te verrassen.
Loco Loco Discoshow Carnaval 2016 Chassé Theater, Breda. 241, sterren. 5 sterren. 5 sterren. 5 sterren. 5 sterren. 5 sterren. 5 sterren. 5 sterren. 5 sterren. 5 sterren. 5 sterren. 5 sterren. 5 sterren. 5 sterren. 5 sterren. 5 sterren. 5 sterren. 5 sterre
In die gevallen is de theaterservice 120. De Loco Loco Discoshow is al 15 jaar een begrip in het Nederlandse en Vlaamse feestcircuit en bracht het publiek op o.a. de Zwarte Cross, Pinkpop en Lowlands in een abnormale feestelijke extase. Deze Carnaval schakelen de Locos moeiteloos tussen ouderwets niet hip en moderne vette hits, disco en rock, maar ook verrassende feestplaatjes, vette partyknallers van nu en dansplaten van de jaren 90.
Loco Loco Discoshow O.J.C. Nirwana Lierop.
Twitter mee OJCNirwana. Tweets about OJCNirwana." Terug naar programma. Loco Loco Discoshow NIRWANA. Optredens bij Nirwana.: Maandag 26 Dec 2011. Foto albums bij nirwana.: Loco Loco Discoshow. Optredens in Nirwana.: 26 december 2011. 26 december 2009. 26 december 2003. 26 december 2002.
Loco Loco Discoshow Loco Loco.
Disco, New Wave, Rock en onvervalste Meezingers, maar ook vette Partyknallers en Dansplaten van de 90's' tot nu. Onder leiding van MC Stevie Starlight presenteren ze in hoog tempo tussen de muziek door vermakelijke interactieve spelletjes, waaronder de inmiddels wereldberoemde Sambaballen Wedstrijd en de Vlaggenzwaai Competitie. Het publiek kan hiermee schitterende sportprijzen winnen of zo'n' handgeslagen Loco Loco gouden medaille. Nee, maar wel erg leuk! Deze mannen zijn al jaren de ongekroonde koningen van het onbezonnen dansfeest en weten elke keer het publiek weer te verrassen met nieuwe onderdelen en nieuwe muziek in hun show.
Loco Loco Discoshow.
Bij Feesttent Bos en Berg in Overloon knotsgekke discoavond. De Loco Loco Discoshow dit wordt een gegarandeerd feest. In hoog tempo tussen de muziek door vermakelijke interactieve spelletjes, zoals de wereldberoemde Sambaballen wedstrijd en de Vlaggenzwaai competitie alle gekkigheid op een stokje dus.
Loco Loco Discoshow ITB Entertainment Group BV 073-6440773 020-4970391.
De heren van de Loco Loco Discoshow gaan verder waar andere Djs stoppen, want wat moet een Dj met korfbalbekers en bladblazers? De gebroeders Feniel graaien in hun eindeloze platenbakken om het publiek als een flipperbal heen en weer te schieten tussen Disco, New Wave en Rock.

Contacteer ons