Meer resultaten voor disco in ahoy

disco in ahoy
Bijna 20 horecapanden in de etalage TV Valkenburg.
Pand Lindelaan 2. Discotheek Ahoy, Wilhelminalaan. Overname Hotel Dieteren door Parkhotel Valkenburg Jos van de Mortel. Voormalige discotheek Ahoy. Dit laatste hotel is een goede aanvulling voor het Parkhotel en een parel in appartementenland in Valkenburg. Veel andere hotels ondervinden grote concurrentie.
Optredens Hermes House Band.
PERSONEELSFEEST KINDERGARDEN Utrecht. 16 NOV 2018. 15 NOV 2018. 3DAYMENSIONALE UVSV Utrecht. 11 NOV 2018. VICTORIA TD Rotterdam. 10 NOV 2018. SCHAAP CITROEN PERSONEELSFEEST Amsterdam. 3 NOV 2018. PRELUSTRUMFEEST RSC/RVSV Ahoy Rotterdam. 1 NOV 2018. BORREL BITES MORE TU Delft.
Laat de nacht nooit eindigen: van discothèque tot rave Eddy De Clercq, Martijn Haas Google Boeken.
Eddy De Clercq, deejay, muziekpionier en medeoprichter van club RoXY, vertelt in Laat de nacht nooit eindigen openhartig over zijn muzikale leven en zijn fascinatie voor het extravagante nachtleven. Bij alle muziekstijlen die hij omarmt en bij een groot publiek bekendmaakt, zoals Belgian popcorn, disco, new beat, house en techno, creëert hij steeds een eigen wereld die een speciale mix aan bezoekers trekt met een verlangen naar die eindeloze nacht.
We love Disco 2017 Ahoy Korting Theater Tickets.
We love Disco 2017 Ahoy. Team Theater Tickets Ladies Night, Muziek. Vrijdag 22 september 2017. We love Disco gaat voor de 2e keer een discofeest bouwen in Ahoy, de hele zal zal worden omgebouwd tot een grote discotheek met heel veel glitters en discoballen!
Valkenburg sluit onveilige discotheek Ahoy L1.
De gemeente Valkenburg heeft discotheek Ahoy gesloten en er kamers ontruimd. Het pand op de hoek van de Wilhelminalaan en Koninginneweg wordt gebruikt als discotheek en voor kamerverhuur. Bij een controle donderdag kwamen ernstige gebreken aan het licht. Het verhuren van kamers in het pand is, zo zegt de gemeente, ook in strijd met het bestemmingsplan. Discotheek Ahoy genoot met name in de jaren tachtig grote bekendheid.
Evenementen in Rotterdam: Ahoy Rotterdam Uitagenda Uitgids Uitgaan.
En die pas eindigt als je de beelden van jouw moment in Ahoy terugkijkt en deelt met je vrienden of relaties. Wij zijn 250 event professionals met een missie: bouwen aan de omstandigheden en de services die jouw ervaring beleving naar het hoogste niveau tillen.
We Love Disco 2018 Tickets kopen en verkopen TicketSwap.
Zondag 23 september 2018 Ahoy, Rotterdam, Nederland. TicketSwap is een marktplaats met eerlijke prijzen die niet boven aankoopprijs liggen. Dit evenement is al geweest. Dit betekent dat het niet meer mogelijk is om tickets te kopen of verkopen. Misschien zijn deze evenementen nog interessant voor je.:
Marco Raaphorst vernuftigd intervallisch.
in samenraapsel 8 december 2017 558 woorden 4 reacties Belpop versus de Nederlandse toppers. foto onder CC-BY: Marco Raaphorst. Steeds als we hier uidtenken dat de Belgische popscene een beetje dreigt in te zakken en de Nederlandse pop daar wellicht wat ruimte krijgt, komen de grote Belgische acts weer in optocht de grens over.
Parkeren We Love Disco Ahoy Q-Park Ikazia Tickets, zon, 23 sep. 2018 om 1230: Eventbrite.
Parkeren We Love Disco. Ga je naar We Love Disco in Ahoy? Reserveer je parkeerplaats dan eenvoudig online voor slechts 13. Zo ben je verzekerd van een parkeerplaats en heb je meer tijd om te genieten van het evenement. Parkeren van 1230: 0100.:
Clubs en Bars Rotterdam Uitgaan, feesten, nachtleven.
De grootste popconcerten, congressen, beurzen en sporttoernooien worden gehouden in congrescentrum Ahoy Rotterdam, dat beschikt over meerdere zalen. Een iets kleinere locatie is de poptempel Ferro Dome Rotterdam, een voormalige gashouder waar veel dance feesten worden georganiseerd. Het grootste poppodium van Rotterdam, Annabel vind je pal naast Rotterdam Centraal Station op loopafstand van het Stadhuisplein.

Contacteer ons