Meer resultaten voor in de disco

in de disco
Samson en Gert In de disco Muziek Plopsa Fans. In de disco Muziek Plopsa Fans.
Gaan we dansen oooh. Gaan we zingen. Gaan we swingen. Gaan we op de tafel springen. In de disco ooh. In de disco. In de disco. In de disco. In de disco. In de disco. In de disco. In de disco oooh.
Vet! De DISCO-BOOT heeft een kersteditie en wij geven kaarten weg indebuurt Nijmegen.
Voor de dancing kings en queens onder ons is er natuurlijk een dansvloer waar je lekker los kunt gaan. Als je daar even van wilt bijkomen kun je terecht in de relaxlounge. En voor degene die lekker vals mee willen zingen is er natuurlijk de Silent-Disco!
Dolle Helden in de Disco New Years Eve Tickets, line-up info.
rb, hip hop, disco, house, 80s, 90s, classics. Tickets prijzen Dolle Helden in de Disco. Alle bovenstaande prijzen zijn inclusief servicekosten. Leeftijdspecificatie is een indicatie. Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
Stille Disco EKKO, 22 06 2018.
Voor de 4e editie in onze grote liefde EKKO, gaan we een stapje gekker! Met Club Lucht vullen we namelijk de zaal met oneindig veel inflatables, tropische planten en gekkigheid! Kom dansen en springen op de klassiekers en hitjes van toen of draai je heupen op de disco, hiphop Afrikaanse tunes van nu.
Disco Jaren 80 en 90 kleding voor man, vrouw en kind Feestbazaar.nl.
Wat is er dan leuker dan met carnaval of bijvoorbeeld een gaaf jaren 80 of 90 themafeest in een eighties en nineties kostuum gekleed te gaan? Feestbazaar heeft alles wat nodig is om weer helemaal in de disco sferen van de 80's' en 90's' te komen!
de disco Vertaling naar Engels voorbeelden Nederlands Reverso Context.
But I'm' not going to look for them in the club." Zoals het vermijden van de zesde jaars die je in de disco dumpte. Like avoiding the sixth-former who dumped you at the disco." Het hotel is gelegen tegenover de disco Himmerich.
DISCO-BOOT Unieke belevenis met disco hits op de discoboot!
Tijdens de vaarten reis je weer terug in de tijd op een unieke locatie. Ga lekker los op de dansvloer met alle disco hits die de DJ voor je draait. Ervaar intens de hits in de aparte Silent Disco met 2 muziekkanalen op je koptelefoon.
Disco Camping in de Ardennen Camping Polleur Belgiƫ.
Ook houden zij in de gaten dat de mensen die de disco verlaten om naar het toilet te gaan of de accommodatie niet teveel lawaai maken, zodat overlast wordt geminimaliseerd. Met dit toezicht proberen we s avonds de rust op de camping te bewaren en de jeugd een eigen hang-plek te bieden.
Disco SJV Rosmalen.
De SJV disco heeft elke maand een thema. Het is leuk als de bezoekers in verrassende outfits komen maar dat is niet verplicht. De disco is elke maand in partycentrum de Kentering aan de Dorpsstraat in Rosmalen. Vanaf 19.30 uur kunnen kinderen naar binnen en het eindigt om 22.30 uur.
In de Disco Noodweer VAGALUME.
Ik heb nog steeds geen Alfa Romeo. Maar ik steel de show in de disco. In de disco, in de disco, in de disco. Hoe hoe hoe hoe hoe hoe. De dadedde dada disco. Hoe hoe hoe hoe hoe hoe.

Contacteer ons